woensdag 3 februari 2010

Weerman meet uw imago. DePers 03-02-2010 door Koster en Jojanneke.

Reactie door Anne Marie ten Berge.

Mooi, wij hebben dus in ons mopperend landje een nieuwe soort internet goeroe in de persoon van Alex van Leeuwen in Amsterdam met een nieuwe zoekdienst.
Fijn dat werd tijd. Er valt geld te verdienen aan eenmanszaken en maatschappen in de land/tuinbouw en visserij, aan eenmanszaken en maatschappen in de vrije beroepen (bijvoorbeeld notarissen, advocaten, artsen, prostituees, enz.), aan publiekrechterlijke rechtspersonen (bijvoorbeeld ministeries, de Tweede Kamer, gemeenteraden, stembureaus, rechtbanken, commissies, parketten, raden van bestuur, musea, banken enz.), aan kerkgenootschappen, aan verenigingen van eigenaars, aan vestigingen van verenigingen en stichtingen, aan straatventers. Er valt geld te betalen, tenminste als deze ondernemende doeners willen weten hoe hun afnemers over hen denken.. Alex scant met zijn vestiging Buzzcapture op internet alle bronnen die hun gemoedstoestand over alle firma’s van list en bedrog op internet verwoord hebben. Opmerkelijk is wel dat het zooitje zwalkende, balkende politici die in dit lage land aan de basis staan van elke crisis, blijkbaar geen geld ervoor over hebben om te weten hoe de afnemer, de kiezer over hen denkt. Beste Alex, surf op een stille dag eens naar mijn eenvoudige site; www.annemarietenberge.blogspot.com
Daar lees je de reden waarom je aan bekende politici niets zal gaan verdienen. Ze deugen niet.En dat weten ze zelf maar al te goed. Onze zienswijze (tegen) over hun plannen in de Media ? Dat nooit. Hun imago kan niet slechter.

Geen opmerkingen: