maandag 2 augustus 2010

PVV 'straft' Henk en Ingrid.

Door: Anne Marie ten Berge, 02 aug 2010 11:35
Het begrotingstekort komt omdat Zalm (VVD)en daarna Bos (PvdA) miljarden 'geleend' hebben uit onze sociale verzekeringen pot met daarin de premiegelden van werknemers en werkgevers. De Staat moet deze gelden beheren en uitbetalen als werknemers 65 jaar worden en bij calamiteiten van werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Maar als gevolg van het stiekeme 'lenen' van de kabinetten Balkenende is de sociale verzekeringen pot nagenoeg leeg en moeten Henk en Ingrid nog schraler gaan leven, lees: 'Overleven'.
Dit alles weet de héééle Tweede Kamer, maar coalities of opposities willen met de waarheid, waarom er bezuinigd 'moet' worden, niet over de brug komen. Met de miljarden bezuinigingen welke de PVV gaat 'gedogen' komen Henk en Ingrid weer onschuldig in de roos van de politieke schietschijf te staan en dat is de schuld van de Tweede Kamer en haar voorzitter Gerdi Verbeet (PvdA), die al jaren weigert om mijn verzoeken en mijn rapporten als klokkenluider van de corrupties van de overheid op de TK-agenda te zetten.
Het is ook de schuld van Herman Tjeenk Willink (PvdA) Vice-President van de Raad van State die weigert om mijn brieven af te geven welke ik al jaren aan HM de Koningin, President van de Raad van State schrijf. Dat dit een vorm is van majesteitsschennis kan deze laatst genoemde PvdA-crimineel niet ontkennen.

Geen opmerkingen: