maandag 2 augustus 2010

Cohen (PvdA) liegt over zijn inbreng om tot een minderheidskabinet van VVD en CDA te komen.

Door: Anne Marie ten Berge, 02 aug 2010 12:12
Cohen (PvdA) liegt over zijn inbreng om tot een minderheidskabinet van VVD en CDA te komen. Natuurlijk zijn de huidige PvdA-leider Job Cohen en zijn maatje draaikont Bos de ideeën makers van het rechtse minderheidskabinet Rutte(VVD) en Verhagen (CDA) geweest, want de Grote Geest van de waarheid over het begrotingstekort en de bezuinigingen van de kabinetten Balkenende IV mogen nog steeds niet uit de fles komen.
De feitelijke waarheid gaat als volgt. Het begrotingstekort komt omdat Zalm (VVD) en daarna Bos (PvdA) miljarden 'geleend' hebben uit onze sociale verzekeringen pot met daarin de premiegelden van werknemers en werkgevers. De Staat moet deze gelden beheren en uitbetalen als werknemers 65 jaar worden en bij calamiteiten van werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. De Tweede Kamer moet controleren of de Staat wel goed ‘beheert’. Maar als gevolg van het stiekeme 'lenen' van de kabinetten Balkenende is de sociale verzekeringen pot nagenoeg leeg en moeten Henk en Ingrid nog schraler gaan leven, lees: 'Overleven'.
Dit alles weet de héééle Tweede Kamer, maar coalities of opposities willen met de waarheid, waarom er bezuinigd 'moet' worden, niet over de brug komen.
Met de miljarden bezuinigingen welke de PVV gaat 'gedogen' komen Henk, Ingrid en hun familie weer onschuldig in de roos van de politieke schietschijf te staan en dat is de schuld van de Tweede Kamer en haar voorzitter Gerdi Verbeet (PvdA), die al jaren weigert om mijn verzoeken en mijn rapporten als klokkenluider van de corrupties van de overheid, op de TK-agenda te zetten.
Het is ook de schuld van Herman Tjeenk Willink (PvdA) Vice-President van de Raad van State die weigert om mijn brieven af te geven welke ik al jaren aan HM de Koningin, President van de Raad van State schrijf. Dat dit een vorm is van majesteitsschennis kan deze laatst genoemde PvdA-crimineel niet ontkennen.

Geen opmerkingen: