donderdag 12 augustus 2010

De marechaussee moet blijven en ministers arresteren

Door: Anne Marie ten Berge.12 augustus 010.
De marechaussee werkt bij defensie. Dat is een ministerie dat de Staat der Nederlanden van vuile smetten vrij moet houden. Maar wie pakt de minister aan die fraude, valsheid in geschrifte en een vorm van oplichterij pleegt door bijvoorbeeld uit onze pot van sociaal verzekeringsgeld steeds poen overhevelt naar de staatsbegroting? Zalm (VVD)heeft bijvoorbeeld miljarden premiegeld van werkgevers en werknemers weggesluisd om onder de 3% van het Europese begrotingstekort uit te komen. Dat vindt de Tweede Kamer gewoon goed.
Wij maar sparen, voor als er wat gebeurd met ons werk of onze gezondheid en de ministers van financiën (VVD en PvdA) maar poen scheppen uit onze sociale verzekeringen pot. Dat is uit de hand gelopen en nu is het crisis. Nu moet er zoveel bezuinigd worden, dat de bijstand uitgekleed en de AOW-65 afgeschaft gaan worden. Wij hebben recht op een deugdelijk landsbestuur. En dat krijgen we niet omdat de ene leugen op de ander volgt.
Nu moet de marechaussee weer wegbezuinigd worden. Maar wie arresteert de procureurs-generaal die deel uit maken van het College van Procureurs- Generaal in Den Haag vanwege corruptie, schending van de mensenrechten, valsheid in onderzoek en het voorliegen van rechters ?
Ik heb tegen Harm Brouwer en Van Nimwegen aangifte gedaan van medewerking en voorkennis bij valsheid in geschrifte, medewerking bij identificatie fraude, laster, oplichterij en diefstal van mijn paspoort. Het meehelpen van de instanties en de rechters bij het verduisteren van mijn uitkering, mijn postbank tegoeden en de gelden van mijn AOW en mijn ABP pensioen.
Ik heb vanaf 10 januari 2000 (11 jaar) geen inkomen. Dat is de schuld van de Tweede Kamer die geen enquête wil houden over een minister, die het OM zó aanstuurt, dat de strafbare feiten van de overheidsinstanties, de rechters en het parlement vooral niet boven water gehaald mogen worden. De minister is medeplichtig aan de gemelde overheids corrupties. Zo simpel is het.
Eerst Piet Hein Donner (CDA) en nu ook Ernst Hirsch Ballin (CDA) wensen net als de Tweede Kamer, niets te willen weten van de ambtelijke fraudes, de poging tot doodslag door de burgemeester van Utrecht tegen de klokkenluider ten Berge uit die woonplaats. Waarom denken jullie eigenlijk dat Wilders geen ministers wil leveren en de VVD en het CDA dat goed vinden ? Ja precies, de PVV gaat het minderheidskabinet gedogen in haar beleid, dat gebaseerd is op de onderliggende strafbare feiten van de kabinetten Balkenende. Ook de Tweede Kamer wil bereiken dat alles in de doofpot blijft. Ik pas daarvoor. Wie gaat dit nog meer niet goed vinden ?
lees meer: www. annemarietenberge.blogspot.com

Geen opmerkingen: