zaterdag 20 maart 2010

Balkenende is zelf 'schandelijk, onbestaanbaar en beneden alle peil' bezig .

Door Anne Marie ten Berge.Utrecht 20 maart 2010.

In DePers van gisteren 19-03-2010 las ik de volgende kop: Balkenende: uitlating generaal onbestaanbaar
Gepubliceerd: gisteren 15:25
Update: gisteren 15:35

Premier Jan Peter Balkenende vindt het verband dat de Amerikaanse oud-generaal John Sheehan legt tussen homoseksuele Nederlandse militairen en de val van Srebrenica ,,schandelijk, onbestaanbaar en beneden alle peil.'' Hij zei dat vrijdag na afloop van de wekelijkse ministerraad.

Balkenende vindt de uitlatingen niet alleen zeer beneden peil voor mensen met een homoseksuele geaardheid maar ook voor heteroseksuele militairen. ,,Zo praat je niet over mensen die hun werk doen onder moeilijke omstandigheden'', aldus de premier.


Hij ziet geen reden om verdere actie richting de Amerikaanse regering te ondernemen. Balkenende wees erop dat Sheehan met zijn verwijten kwam, omdat de Amerikaanse president Barack Obama het homobeleid in het leger juist wil versoepelen. Ook publiekelijk heeft Nederland volgens de premier glashelder gemaakt hoe het kabinet over deze kwestie denkt.
Reactie
Ik heb toch echt vanuit het nieuwsverslag van de hoorzitting in de Amerikaanse Senaat begrepen dat de betreffende uitlatingen vanuit de mond van een Nederlandse generaal B(?) zijn gekomen tijdens een telefoongesprek tussen John Sheenan en de Nederlandse generaal.Het is wel erg makkelijk om direct te gaan roepen dat John Sheenen een idioot moet zijn. Wij moeten bedenken dat Sheenan onder ede stond toen hij tijdens deze hoorzitting van de Amerikaanse Senaat van dit 'homo'gesprek vertelde. En verder moeten wij bedenken dat de Amerikaanse overheid dit gesprek heus wel op tape heeft staan, zodat de uitspraken van Sheenan altijd getoetst kunnen worden. Dus de verontwaardiging van Balkenende en de rest van de politici snap ik niet. Een en ander maakt voor mij weer duidelijk dat het CDA met Balkenende liegen en dat de Tweede Kamer ook niet met de waarheid geconfronteerd wil worden. Conclusie: Niet Sheenan is een idioot maar onze volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer en de rest van de politici zijn mogelijk idioten omdat ze deze kwestie direct vanaf de hoogste toren staan te ontkennen en geen waarheidsvinding willen doen. Een kind weet dat er geen twee waarheden naast elkaar kunnen bestaan. Lees meer over een idiote overheid op de 'idioot' eerlijke site:www. annemarietenberge.blogspot.com

Geen opmerkingen: