vrijdag 19 juni 2009

EO-nieuws: 'Benno L. opgelucht'

vrijdag 19 juni 2009 09:07

Mijn reactie in De Pers.

Het interesseert mij geen barst hoe Benno Laffehond er aan toe is. Opgelucht of niet dat 'het' uit kwam. Het EO duo, Knevel & van den Brink moesten zich diep schamen dat zij Pieter van der Kruijs, de advocaat van deze zwaar zieke geest Benno Lafbek, de gelegenheid gegeven hebben om in hun programma te pleiten voor een kort voorarrest. Het mag/kan niet zo zijn dat Knevel & Van Den Brink in hun uitzending tv-tijd ter beschikking stellen aan de advocaat van deze zieke schoft, waarin min of meer begrip gevraagd werd voor zijn jarenlange stress situatie, waarbij de pedofiel zijn walgelijke gedrag zolang geheim heeft 'moeten' houden. Och, och wat erg voor hem ! En dat is nu juist wat mij zo steekt. Het is een duidelijk zwak sociaal gedrag van de EO, om de kijkers te confronteren met dit soort 'christelijk' begrip voor een foute pedofiel. Na deze uitzending vroeg ik mij af, uit welk zwak-sociaal hout Knevel en van den Brink zélf zijn gesneden? Mijn ogen zijn open gegaan. Ik vind dit duo, twee botte journalisten, holle vaten die met hun 'christelijke' belangstelling een berg journalistieke nep uitstraalden om zelf te kunnen schitteren.
Misselijk gedoe. Ik heb er niet van kunnen slapen. Het heeft mij, in verbondenheid met de honderden slachtoffers zeer gedaan dat er op de tv zo openlijk gepleit werd voor de omstandigheden waarin de dader nu zit.
Pleiten doe je in de rechtszaal en niet in een EO programma. Vanaf heden kijk ik nooit meer naar Knevel& van Den Brink met hun media geilheid over de daden van een ramp-pedofiel. De EO heeft een stuk van haar ware gezicht laten zien. Het blijkt een omroep die de advocaat van de Satan laat pleiten, zonder rekening te houden met de kijkers en alle slachtoffers die door deze duivelse zwemleraar beschadigd zijn.

1 opmerking:

Angelique zei

Daar heb je een punt. Al vaker werd ik een soort van misselijk bij het kijken naar het duo. Maar dit optreden van "Kruis" en het duo lieten mijn haren rechtop staan.