vrijdag 16 september 2011

Mijn antwoord 16/09/11 aan Peil.nl‏

Door: Anne Marie ten Berge
14:37
Beantwoorden: amstenberge@hotmail.com

Aan Gemeenteraad Utrecht, Aleid Wolfsen(PvdA-nep-burgemeester), Burgemeester Frans Backhuijs, De griffier van Schaduwkamer, Pieter-Hetty Heijmerink-tenBerge, KROEZEN BV, Stichting Mitros, José ten Berge, Irene ten Berge, Peter de Klein, Hilde Braakman, Nico de With, Paul van Schuilenburg, Tweede Kamer, Gerdi Verbeet, Algemeen AD, c.permentier@rechtspraak.nl, communicatie.rb.utrecht@rechtspraak.nl, Els Leicher, Gilbert Isabella(PvdA), h.spekman@tweedekamer.nl, Hiba Kayed,advocaat, info@brabant-noord.politie.nl, j.sap@rechtspraak.nl, Jan van der Valk, Joop Servaas, K.(Gadiza) Bouazani(PvdA), Kees Driehuis, Kees van Oosten, Menzis zorgverzekeraar, Mr. R.W.J.van Veen kantonrechter, Mr.H.R.Marcelis, Mr.Jan Sap, OGGZ-teamleider Stad Utrecht Harry Gras, Omroep MAX, p.v.scheppingen@kroezenbewind.nl, Peil.nl, Utrecht Politie, watvindtu@utrecht.nl, Werklozen Bond, Wijkbureau Binnenstad, A. Jaarsma en verder aan al mijn vrienden en familie van wie ik hierna hun mailadressen heb gewist.
LS
Maurice de Hondt vroeg vandaag bij Peil.nl namens Talpa om ideeën om € 10.000,-- te besteden.Je kon kiezen om het bedrag voor jezelf uit te geven of aan anderen. Het plan van Talpa was om over de beste ideeën van degenen die reageerden, een leuke uitzending te kunnen maken.
Mijn idee, om dat geld aan mij te geven vond ik wel leuk. Zou ook veel roering en nieuwe verkiezingen kunnen geven, omdat het Stadsbestuur van Utrecht en van Nieuwegein en de Tweede Kamer op de hoogte zijn van het grove onrecht dat mij als klokkenluider van de corrupties van de overheid en van de woningstichting Stichting Mitros te Utrecht is aangedaan. Verder is het in het publieke domein meer dan bekend dat al mijn burgerrechten, mij door de politiek en door partijdige rechters afhandig zijn gemaakt. Ik ben in 2006 door Stichting Mitros aangemeld voor een ondercuratelestelling omdat ik het nieuwe huurcontract van 1 juli 2004 had afgewezen. Uiteindelijk is mijn familie omgekocht om in 2007 de aanvraag ondercuratelestelling bij het OM in te leveren.
Ik noem wat gebeurd is een bizar signaal, waarin de Staat der Nederlanden haar machtsmisbruik toont zonder dat HM de Koningin door de Raad van State of de MP op de hoogte wordt gebracht. Ook mijn rechtstreekse brieven aan de Majesteit worden op last van de minister van Binnenlandse Zaken verduisterd.
Dit onrecht wordt allemaal gedoogd. Ik verwijt de huidige regering dat de bovenstaande onrechtmatigheden de basis vormden van de opzettelijke rechterlijke dwalingen welke over mij uitgesproken zijn en dat er daarom een gedoogakkoord nodig was, waarbij de meerderheid van het Parlement aan 'doofpotterij' kon doen. Natuurlijk wilde de PVV geen ministers leveren, want ook Wilders wist van het spook Ten Berge in de regeringskast.
Wanneer je onder curatele bent gesteld en je wilt trouwen dan moet je toestemming vragen aan de kantonrechter volgens Art.1:38 BW.
Op 20 mei 2011 heb ik voor de derde keer aan de Rechtbank Utrecht gevraagd te mogen huwen. Eindelijk heeft een advocaat zich er mee bemoeid en nu is mijn verzoek om te mogen huwen op de rol gezet: Zaaknr. 773721 UF VERZ 11-8821 en komt er op donderdag 22 september 2011 om 13:00 uur een zitting op de Rechtbank Utrecht Vrouwe Justitiaplein 1 te Utrecht.
Tenminste: Wanneer de Raad voor de Rechtsbijstand een besluit neemt ter zake van de financiële rechtsbijstand. De curator / mijn familie, die weten dat mijn netto inkomen op € 2000,-- ligt, willen de eigen bijdrage voor de rechtsbijstand niet betalen. Dus moet ik weer zonder advocaat in verweer, zodat de rechters en de officier van justitie mij weer kunnen belazeren in hun Rechtspraak.
Mijn rechtzaak heeft publiek nodig. Dus kom allen op 22/09/2011 en mail mij even wanneer u komt dan vraag ik de rechtbank om de zitting in de grote zaal te houden. Hierna en hierbij gevoegd mijn antwoord van deelname aan deze laatste peil.nl-vraag in vet cursief:

"Geef maar aan mij. En vraag het geld terug aan het Stadsbestuur van Utrecht. Ik ben 4 jaar geleden door een zus en zwager onder curatele gesteld zodat ze de erfenis van mijn moeder in konden pikken. Tot overmaat van ramp heeft Wolfsen (PvdA) burgemeester mijn nw.paspoort op 9 juli 2008 aan mijn zus gegeven zodat zij via een identificatiefraude mijn Bijstand, mijn AOW en mijn ABP aan kon vragen en al mijn geld verduisterd heeft. Ik heb geen inkomen. Ik ben niet verzekerd, ik heb geen internet, geen tv, geen vervoer en nog meer van die ellende. Ik ben Anne Marie ten Berge geb. 06-03-1944 te Utrecht. Mijn blogsite is: www.annemarietenberge.blogspot.com Tel. te bereiken op kantoor: 030-2316070

www.annemarietenberge.blogspot.com

Geen opmerkingen: