dinsdag 24 februari 2009

Petitie van de klokkenluider aan de gemeenteraad.

PETITIE van ten BERGE + FW: Laat Obama ook de volgende stap zetten. Teken nu de petitie!‏
Van: Anne Marie ten Berge (amstenberge@hotmail.com)
Verzonden: dinsdag 24 februari 2009 10:45:29
Aan: g.isabella@utrecht.nl; v.oldenborg@utrecht.nl
CC: Anne Marie ten Berge (amstenberge@hotmail.com)
Aan de heren Isabella en Oldenborg, deze meel opnieuw naar u omdat er een foutje was geslopen in uw mailadres. Anne Marie ten Berge.

raadpleeg ook mijn: www.annemarietenberge.blogspot.com

From: amstenberge@hotmail.com
To: m.mossel@utrecht.nl; w.buunk@utrecht.nl; j.verkaik@utrecht.nl; b.beerlage@utrecht.nl; b.dibi@utrecht.nl; e.schell@utrecht.nl; pepijn.zwanenberg@utrecht.nl; a.van.rooij@utrecht.nl; f.van.iperen@utrecht.nl; g.a.oskam@utrecht.nl; m.van.den.tooren@utrecht.nl; a.koenders.van.den.hurk@utrecht.nl; c.j.verhoef@utrecht.nl; k.gravesteijn@utrecht.nl; a.essousi@utrecht.nl; m.eggermont@utrecht.nl; p.van.corler@utrecht.nl; m.cavusoglu@utrecht.nl; c.jansen.op.de.haar@utrecht.nl; b.van.der.roest@utrecht.nl; e.van.der.marel@utrecht.nl; l.engbers@utrecht.nl; m.bikker@utrecht.nl; m.schuring@utrecht.nl; h.bosch@utrecht.nl; griffie.gemeenteraad@utrecht.nl; g.bouazani@utrecht.nl; a.taskan@utrecht.nl; s.willemsen@utrecht.nl; k.monnink@utrecht.nl; j.ravesteijn@utrecht.nl; y.aydemir@utrecht.nl; n.wigny@utrecht.nl; n.schipper@utrecht.nl; i.de.bondt@utrecht.nl; t.schipper@utrecht.nl; m.peetoom@utrecht.nl; harm.janssen@utrecht.nl; a.kleuver@utrecht.nl; m.mos@utrecht.nl; g.isabelle@utrecht.nl; v.oldenburg@utrecht.nl; m.van.ditmarsch@utrecht.nl; k.boudewijns@utrecht.nl; c.a.geldof@utrecht.nl; e.smid@utrecht.nl; s.bottse@utrecht.nl; w.rietkerk@utrecht.nl
Subject: FW: Laat Obama ook de volgende stap zetten. Teken nu de petitie!
Date: Tue, 24 Feb 2009 08:15:12 +0100

Aan de leden van de gemeenteraad.
Onderwerp: Petitie
Hierbij stuur ik jullie de nieuwste 'kominactie' van AMNESTY International door, welke de ondertekening vraagt van de petitie. Het gaat erom dat Obama, nádat hij een einde maakte aan Guantànamo Bay en de andere detentiecentra van de CIA. óók de volgende stap zal gaan zetten en een einde zal maken aan alle andere mensenrechtenschendingen, welke onder het mom van terrorismebestrijding al zeven jaar aan de gang zijn.
Het slachtoffer zijn van zeven jaren onderdrukking, géén eerlijk proces krijgen en géén hoop op een goede verdediging, is niet alleen een ramp voor degene die het treft maar ook een ramp voor de degene die een dergelijke politiek uitvoeren of gesteund hebben.
Ik kan deze laatstgenoemde niet veroordelen maar ik gooi in gedachte, wél mijn schoenen naar hun hoofden. Ik mag hopen dat onmensen die hun politieke macht misbruiken en het leven zoals dat bedoeld is, opzettelijk en in eigen belang voor een ander onmogelijk maken, óók op enig moment een waarheid vindende petitie naar hun hoofd geslingerd krijgen.
Jullie zijn met z'n 45-gen. Vijf en veertig onmensen die mij als de klokkenluider van de Gemeentelijke fraudes en corrupties al jarenlang het leven onmogelijk maken.
Jullie wéten wel, dat ik vanaf 10 januari 2000 vanwege het machtsmisbruik van het Utrechtse gemeente- en provinciebestuur geen middelen heb om de noodzakelijke kosten van bestaan mee te betalen. Dat ik geen huur kon betalen. Dat ik mij niet kon verzekeren. Niet kon studeren of op vakantie kon gaan.
De politiek heeft mij vanaf 10 januari 2000 gevangen gezet in een 0-inkomen. Dat is een mensenrechten schending van de eerste orde. Dat is strafbaar.
Ik kan al negen jaar lang mijn leven niet leiden zoals het bedoeld is. En jullie, de 45 Utrechtse raadsleden die zo mooi met een fotootje in de Stadgids staan , kunnen en mógen de democratie niet vertegenwoordigen zoals deze bedoeld is.
Jullie zijn niets meer en niets minder dan 45 zielige schijters die maar blijven hopen dat er hier in Utrecht niet zo iemand als Obama op zal staan om de mensenrechten te beschermen. Jullie hebben zelf laten zien, hoe bang jullie zijn. Er mochten in 2007 géén vrije verkiezingen voor een burgemeester, voor een goed en eerlijk mens aan het roer, gehouden worden. En? Heeft het jullie dictatuur geholpen?
Ook 28 februari 2006 kunnen jullie niet aan de vergetelheid ontrukken. 's Avonds ben ik als lijsttrekker, tijdens het lijsttrekkersdebat, op voorspraak van jullie leiders, in het Stadhuis gearresteerd voor lokaalvredebreuk.
Jullie favoriete journalist Michael Magielse mocht van de (loco)burgemeester 112 bellen om mij daar weg te krijgen. Dat is dus gelukt. Ik zat het debat uit in een stinkende politiecel. En ? Heeft deze valse gemeenteraadsverkiezing 2006 jullie toen van je angst afgeholpen ? Nee, want jullie hadden de slag gewonnen, maar niet de hele oorlog.
Hoe is het nu met jullie ? Nog steeds te rillen en trillen voor de publieke ontdekking dat jullie achter de schermen dictator spelen ?
Als jullie vinden dat jullie levens bedoeld zijn om met leugens te regeren, de baas te spelen, ga dan zo door.
De petitie om er mee te stoppen is hierbij geschreven.
Was getekend: Anne Marie ten Berge.

www.annemarietenberge.blogspot.comDate: Mon, 23 Feb 2009 17:12:07 +0100
From: kominactie@amnesty.nl
To: amstenberge@hotmail.com
Subject: Laat Obama ook de volgende stap zetten. Teken nu de petitie!

Wordt deze mailing niet goed weergegeven? Bekijk de online-versie.
amnesty
KOM NU IN ACTIE

Laat Obama ook de volgende stap zetten
Teken nu de petitie Foto > Teken nu de petitie
> Bezoek Amnesty.nl
20 FEBRUARI 2009


De eerste 100 dagen. Daag Obama uit!

Het Amerikaanse gevangenkamp in Guantánamo Bay wordt binnen een jaar gesloten. De geheime detentiecentra van de CIA gaan dicht. En de ondervragingen die leiden tot marteling en mishandeling worden uitgebannen.

Tot die belangrijke besluiten kwam de nieuwe president van de Verenigde Staten, Barack Obama, op zijn tweede werkdag. Dat is een geweldige overwinning. Obama breekt daarmee met het beleid van zijn voorganger, dat uitging van de misvatting dat de wereld veiliger wordt als de mensenrechten worden beperkt.

Als Obama nu doorzet kan hij een einde maken aan de vele grove mensenrechtenschendingen die de VS onder het mom van terrorismebestrijding al zeven jaar lang begaan. Naast beloften zijn daarvoor concrete maatregelen nodig. En die moeten snel worden genomen. Amnesty International deed Obama daarvoor in november een reeks aanbevelingen.

Obama zette een belangrijke eerste stap. Vraag hem ook de volgende te zetten. Teken de petitie hier.


Kom nu in actie en teken de petitie


Over deze mail

U ontvangt deze mail omdat u in het verleden heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van Amnesty-acties. Stelt u geen prijs op deze berichten, dan kunt u zich hier afmelden.
Afmelden


Postbus 1968 - 1000 BZ - Amsterdam - T 020 6264436
E-mail kominactie@amnesty.nl

Geen opmerkingen: