zaterdag 3 oktober 2009

Van Nieuwenhoven wil PvdA Den Haag leiden.

Bericht uit DePers van zaterdag 3 oktober 2009.

PvdA-coryfee Jeltje van Nieuwenhoven wil tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar lijsttrekker zijn voor haar partij in de gemeente Den Haag. Haar campagneteam heeft zaterdag laten weten dat zij zich kandidaat heeft gesteld.

Van Nieuwenhoven gaat daarmee de strijd aan met Marnix Norder en Henk Kool, die momenteel beiden wethouder zijn in de hofstad en zich eerder al kandidaat stelden. De ogen zijn tijdens de komende verkiezingen extra op Den Haag gericht, omdat Geert Wilders heeft aangekondigd dat zijn partij in deze stad - en in Almere - in de gemeenteraad wil.

Van Nieuwenhoven zat van 1981 tot 2004 in de Tweede Kamer namens de PvdA. Tussen 1998 en 2002 was zij voorzitter van de Tweede Kamer. Zondag geeft de politica een persconferentie in het gebouw van het Nationale Toneel in Den Haag. Voor die tijd wil zij niets zeggen over haar motivatie om de Haagse partij te willen leiden

Reactie door: Anne Marie ten Berge.
Ik ben echt niet benieuwd naar de motivatie van PvdA-coryfee Jeltje van Nieuwenhoven om zich kandidaat te stellen als lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen Den Haag. Ik heb betere zaken aan mijn hoofd.

Ik word in Utrecht lijsttrekker van de DEMOCRATEN. Mijn motivatie(s)om de politiek in te gaan zijn al jaren bekend en komt onder andere tot uitdrukking in mijn motto voor de Utrechtse Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Mijn motto luidt... "Ieder heeft recht op een fatsoenlijk bestaan, een beschaafde overheid en eerlijke volksvertegenwoordigers".

Ik kan bewijzen dat Jeltje in 2002, het onbeschofte gedrag van Klaas de Vries, toentertijd minister van BZ&K niet aan de kaak heeft gesteld. Beide hebben in strijd met hun plicht gehandeld. Klaas de Vries mocht met stille trom vertrekken naar de Eerste Kamer. En Jeltje is uiteindelijk ook opgestapt. Politica Jeltje deugt niet. Ik kan heel goed duidelijk maken waarom ik PvdA-politiek vies,vuil en vunzig vind. Onrechtmatigheden komen toch een keer uit...

Reatie op dit bericht door: Anne Marie ten Berge, zaterdag 3 oktober 2009 15:00

Ik ben echt niet benieuwd naar de motivatie van PvdA-coryfee Jeltje van Nieuwenhoven om zich kandidaat te stellen als lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen Den Haag.Ik heb betere zaken aan mijn hoofd.Ik word in Utrecht lijsttrekker van de DEMOCRATEN. Mijn motivatie(s)om de politiek in te gaan zijn al jaren bekend en komt onder andere tot uitdrukking in mijn motto voor de Utrechtse Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Mijn motto luidt... "Ieder heeft recht op een fatsoenlijk bestaan, een beschaafde overheid en eerlijke volksvertegenwoordigers". Ik kan bewijzen dat Jeltje in 2002, het onbeschofte gedrag van Klaas de Vries, toentertijd minister van BZ&K niet aan de kaak heeft gesteld. Beide hebben in strijd met hun plicht gehandeld. Klaas de Vries mocht met stille trom vertrekken naar de Eerste Kamer. En politica Jeltje is uiteindelijk ook opgestapt. Politica Jeltje deugt niet. Ik kan heel goed duidelijk maken waarom ik PvdA-politiek vies,vuil en vunzig vind. Onrechtmatigheden komen toch een keer uit.

Geen opmerkingen: