zaterdag 18 oktober 2008

Bericht aan van Eijk, Wmo-wethouder in Utrecht.

Aan: Cees van Eijk (GroenLinks) Wethouder Wmo te Utrecht.
cc: Rinda Den Besten (PvdA) Wethouder Volksgezondheid.
Datum: vrijdag 17 oktober 2008
Betreft: Onderzoeksverslag KTO WMO hulp bij huishouding.

Meneer van Eijk,

U vroeg mij per brief van 25 maart 2008 mee te werken aan een KLant Tevredenheid Onderzoek (KTO), omdat ik op 28 november 2007 in het kader van de Wmo een aanvraag had ingediend. U wilde graag weten hoe tevreden ik was over de manier waarop mijn aanvraag door de gemeente behandeld was geworden.

Nadat ik uw brief gelezen had, heb ik binnen het gestelde termijn, het doorkiesnummer 030-286 1353 gebeld en onomwonden blijk gegeven van mijn GROTE ONTEVREDENHEID over de manier waarop de Gemeente Utrecht juist NIET voor de Wmo-hulp in de huishouding had gezorgd. Eind januari 2008 had ik feitelijk te horen gekregen dat de betreffende Wmo-aanvraag niet in behandeling was genomen. Terwijl een appellabel Wmo-besluit niet aan de orde
was.

Bij nader onderzoek kreeg ik van uw Wmo- consulent én van een GG&GD-medewerker die blijkbaar namens Rinda den Besten(PvdA) wethouder van Volsgezondheid optrad, te horen, dat het MIJN EIGEN schuld zou zijn geweest waarom de levensreddende Wmo-aanvraag niet in behandeling was genomen. Ik zou de aanvraag alweer in december 2007 hebben ingetrokken. Dat was een pure ambtelijke leugen, van een vaker vertoond onfatsoen.

Ik mag met recht en rede behoorlijk kwaad op u én op Den Besten zijn. Ik verwijt het College van B&W van Utrecht feitelijk én formeel dat zij met asociale middelen, de Wmo NIET uit wilden voeren. Maar omdat ik blijkbaar niet het enige slachtoffer ben van deze duistere praktijken, kan ik stellen dat het kennelijk jullie BELEID is geworden om de individuele Wmo-aanvragen te frustreren.

Waar komt eigenlijk het niet uitbetaalde Wmo-geld terecht ? Kunnen B&W werkelijk in een handomdraai het Wmo-Rijksgeld een andere bestemming geven? Het beleid stinkt naar corruptie. Jullie gebruiken op korte termijn, het geld blijkbaar NIET voor de aangevraagde individuele Wmo-voorzieningen ? Ik stel mij zo voor dat het geld op een bank in IJsland is gezet om jullie privé-vermogen stiekem te spekken. Het is een aantrekkelijke optie om ver buiten onze grenzen het hoogste rentepercentage binnen te halen. Of wordt dit geld achterovergedrukt om de 'leuke dingen' van GroenLinks en de PvdA mee te betalen ?
Niet alleen de vis maar ook de stem van de kiezer wordt blijkbaar duur betaald.

Meneer van Eijk en mevrouw Den Besten: Ik vraag het jullie: Waarom moest ik voor jullie asociale beleid maandenlang in een hartverscheurende ellende zitten zonder hulp in de huishouding ? Leg dat eens uit...
Enfin...Mijn urgente vraag aan u, meneer van Eijk is nu op heden : Wilt u JA / NEE mij het verslag opsturen, van het vraaggesprek, dat tussen mij en en de betrokken KTO-enquêtrice, tussen 27-03-08 tot 12-04-08 heeft plaats gevonden in verband met uw vraag van 25 maart jl.?

Naar mijn mening hoort dit verslag op tafel te komen tijdens de Wmo-hoorzitting (bezwaar) op 11 november 2008 om 12.10 uur in kamer 13.4 in de Neudeflat
Hoe ik over jullie denk mag duidelijk zijn. Jullie kunnen voor mijn part de hik krijgen. Jullie zijn slechte mensen.

Zonder vriendelijke groet: Anne Marie.ten Berge, klokkenluider van jullie corrupties én die van de andere bewindvoerders.

www.annemarietenberge.blogspot.com

Geen opmerkingen: