vrijdag 22 mei 2009

Een laffe streek van de politie Brabant-Noord/ District Land van Cuijk

FW: KLACHT / RE: Nieuwsbrief 21 mei 2009‏
Van: Anne Marie ten Berge (amstenberge@hotmail.com)
Verzonden: vrijdag 22 mei 2009 16:33:00
Aan: Anne Marie ten Berge (amstenberge@hotmail.com)


www.annemarietenberge.blogspot.comFrom: amstenberge@hotmail.com
To: info@bureaubrabant.nl
Subject: KLACHT / RE: Nieuwsbrief 21 mei 2009
Date: Fri, 22 May 2009 16:30:31 +0200

Geachte medewerkers van @bureaubrabant.nl
Ik heb uw Nieuwsbrief 21 mei 2009 in goede orde ontvangen. Het is allemaal niet zo mooi welke laffe rotstreken u van dergelijke daders mee moet maken. Een invalide is samen met haar scootmobiel mishandeld. Onder bedreiging van een wapen moest de kassa afgegeven. Het is héél erg. Maar over het volgende gedonder van de politie zelf dien ik een iKLACHT in. Wat de politie ten nadele van mij deed is ook dramatisch erg.
Mijn KLACHT over de dreigende nalatigheid van de politie Brabant-Noord gaf ik de volgende titel mee:

Een erge laffe streek van de politie Brabant -Noord / District Land van Cuijk, gericht tegen een aangifte van het slachtoffer.

"Vanuit Politie Utrecht komt er een proces-verbaal van aangifte binnen bij de Politie Brabant-Noord /District Land van Cuijk: Wat gebeurt er dan met het verzoek opsporing verzocht ? Hoe ziet de dagbehandeling van 6:00 tot 22:00 uur van deze aangifte er dan uit ? Is er verschil tussen de aanhouding,arrestatie van een verdachte van een geweldsdelict en de verdachte van een witteboorden- criminaliteit ? JAZEKER ! Het proces-verbaal: PL0915/09-110698 d.d. 13-04-2009 van de aangifte van de Utrechtse A.M.S.ten Berge, is blijkbaar na ontvangst bij de politie Brabant-Noord / District Land van Cuijk intern van het kastje naar de muur gestuurd"

Voorzover mijn inleidende bericht. Nu komt mijn KLACHT

Mevr, T.C.M.(Dorry)Michiels, buitengewoon opsporingsambtenaar meldde mij per e-mail dat 'mijn zaak en mijn aangifte wordt opgelegd'. Wat kennelijk zoveel betekent, dat mijn Utrechtse aangifte in het Noord Brabantse politiearchief archief wordt opgenomen zonder dat de dader, met name mevr. M.L.J.S. Brandt van Heijst, geboren 31 aug. 1946 te Eindhoven en wonende te Gemert, Louis Couperusstraat 4, op haar daden is aangesproken.
Met het kennelijke gevolg dat het proces-verbaal nu blijkbaar zonder acht te slaan op de art. 326 / 326c LID 3 en 225 LID 1 Wetboek van Strafrecht ergens 'opgelegd is' zonder dat de aanhouding, de arrestatie en het verhoor van de verdachte mevrouw een feit is.
Ik heb in een zakelijke reactie d.d. 14 mei 2009 19:00 uur aan genoemde mevr. Michiels. buitengewoon opsporingsambtenaar, gereageerd op haar brief van de 9de mei 2009 en geschreven dat zij de plank totaal misgeslagen had.
Het pv PL0915/09-110698 hoort nu eenmaal NIET als PL2150 20090455770-1 naar het archief doorgestuurd te worden. Omdat dit gebeurd is, zijn er blijkbaar een en/of meerdere delicten, dit keer gepleegd door de politie zelf aan de orde. Er is sprake van een bepaalde vorm van valsheid in geschrifte, van een pv-verduistering met aangeniet bewijsdossier.
In mevr. Michiels heb ik geen vertrouwen meer. Ook weet zij kennelijk niet waar Gemert ligt, de woonplaats van de dader.
Mijnsinziens is het een laffe daad van justitie om een crimineel, met hand en tand bekend, niet te willen verhoren en aan te klagen. Ik heb ontzettend veel last van deze vrouw omdat zij onrechtmatig heeft gehandeld en daarmee door zal gaan, tenzij Justitie haar stopt door haar aan te klagen.

Beste agenten bij de info@bureaubrabant.nl zorg aub dat deze klacht bij uw districtchef terecht komt en/of naar de klachtencommissie gestuurd wordt . Of moet ik tegen Michiels aangifte gaan doen van verduistering van de stukken, valsheid in geschrifte, opgave van onware gegevens en schending van de plicht tot gegevensverstrekking/informatie ?

Mijn belangen zijn, door de politie zo geschaad en mijn nood om de zaak van de crimineel Brandt-van Heijst voor de rechter te krijgen is zo groot dat ik bovengenoemde maatregel van aangifte doen, tegen de politie wel móet nemen.

Met vriendelijke groet, Anne Marie ten Berge uit Utrecht.

www.annemarietenberge.blogspot.com

To: amstenberge@hotmail.com
Subject: Nieuwsbrief 21 mei 2009
Date: Thu, 21 May 2009 12:59:56 +0200
From: info@bureaubrabant.nl


INVALIDE BESTUURSTER SCOOTMOBIEL MISHANDELD
Een erg laffe streek in Tilburg: de invalide bestuurster van een scootmobiel wordt mishandeld en haar scootmobiel vernield door twee jongens en een meisje. De daders van een overval op de Liddl supermarkt in Terheijden trekken één voor één de medewerkers onder bedreiging naar binnen en gaan er met geld vandoor. Hoe verloopt de dag van iemand die gearresteerd is: Bureau Brabant laat de gang van zaken zien.

Tilburg
Als invalide mishandeld worden en dan ook nog je scootmobiel vernielen. Het is niet te geloven dat dit gebeurt. Niets is minder waar. Op 6 maart 2009 rond het middaguur rijdt een vrouw met haar scootmobiel in Tilburg Noord. Daar ziet zij twee jongens en een meisje staan die haar eerder al gepasseerd waren. De twee jongens springen plotseling voor de scootmobiel en het slachtoffer krijgt meteen een klap in haar gezicht. Ook wordt zij geschopt. Door dit geweld valt de vrouw van haar scootmobiel. Zij ziet dan dat de twee jongens met haar scootmobiel ervandoor gaan. Het meisje gaat erachter aan. Door de daders wordt met de scootmobiel stevig rondgecrossed en zelfs tegen de pijlers van de brug gereden. Zij laten het voertuig dan staan en gaan ervandoor. De scootmobiel blijkt behoorlijk vernield te zijn. Het slachtoffer heeft letsel overgehouden aan de mishandeling.

Terheijden
Voor 6 personeelsleden van de Liddl supermarkt in Terheijden begint zaterdag 10 januari 2009 traumatisch. In de vroege ochtend worden zij, terwijl zij de winkel voor opening klaar maken, overvallen door twee gewapende mannen. De daders bedreigen alle personeelsleden met hun vuurwapens. Twee van de slachtoffers krijgen het vuurwapen ook nog tegen hun hoofd gedrukt. De daders gaan er met geld uit de kluis vandoor.

Arrestanten
Een arrestant komt binnen in een politiebureau: wat gebeurt er dan met hem of haar? Hoe ziet de dag er tussen 06.00 uur en 22.00 uur uit? Is er verschil tussen het verblijf in een politiecel en een Huis van Bewaring? In daarvoor toegeruste politiebureaus zijn speciale cellencomplexen ingericht. Bureau Brabant liep een dagje mee in zo'n cellencomplex in een politiebureau in Tilburg, waar de dagelijkse zorg voor arrestanten de gewoonste zaak van de wereld is.

Uitzending
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 25 mei 2009 om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 26 mei om 17.00 uur.

-------------------------------------------------------------------
U ontvangt deze e-mail op amstenberge@hotmail.com omdat u abonnee bent van een of meerdere van onze verzendlijsten. Wanneer u zich op enig moment wilt afmelden, dan kunt u dat doen door op de volgende link te klikken:
http://www.bureaubrabant.nl/maillist/public/unsubscribe.php?g=1&addr=amstenberge@hotmail.com

Haal meer uit je Hotmail met Internet Explorer 8. Download nu
Deel je favoriete foto's online met Windows Live Photos

Geen opmerkingen: